Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin.

Abonare
Invitații matinalului sunt: Claudia Balaban, directorul de onoare al Bibliotecii Naționale pentru Copii ”Ion Creangă”, jurnalistul Sergiu Praporșcic. Doar pe Saitul Sputnik. Md! „Moldova riscă să rămână fără lapte”.

O viață dedicată bibliotecii și cărții, o viață „ca la carte”, o viață ca o carte. Discutăm cu Claudia Balaban, cea care a pus bazele Biblioteconomiei în Republica Moldova,  directorul de onoare al Bibliotecii Naționale pentru Copii ”Ion Creangă”. Care îi sunt bucuriile și regretele astăzi, când împlinește 80 de ani. Noutăţi din lumea boxului moldovenesc. Au rămas ore numărate până când sportivii noştri îşi vor demonstra performanţele. Detalii despre Campionat aflăm de la reprezentanţii echipei. Doar pe Saitul Sputnik. Md! „Moldova riscă să rămână fără lapte”. Discutăm subiectul cu Sergiu Praporşcic, cel care ştie situaţia din domeniu şi a realizat propria investigaţie.

Fluxul de știri
0