Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum a influențat criza economică și cea politică viața și percepțiile cetățenilor?

Abonare
Despre rezultatele celui mai recent sondaj de opinie privind încrederea moldovenilor în politicieni, precum și cum s-a schimbat viața oamenilor pe fonul pandemiei și a crizei politice, discutăm cu Ian Lisnevschi, directorul Intellect Group și politologul Victor Juc.

Viața cetățenilor țării nu s-a îmbunătățit în ultimele luni, iar cei mai populari politicieni sunt Maia Sandu și Igor Dodon, arată rezultatele unui sondaj recent al companiei de consultanță și cercetare politică ”Intellect Group”.

Potrivit cercetării, doar un procent dintre intervievați consideră că lucrurile s-au schimbat spre bine, odată cu învestirea noului președinte. În același timp, la capitolul popularitate, Maia Sandu și Igor Dodon au obținut cele mai multe puncte, în raport cu alți politicieni. Detalii discutăm, la ”ATITUDINI”, cu Ian Lisnevschi, directorul Intellect Group și politologul Victor Juc.

Fluxul de știri
0