Împușcături la Paris - sunt morți și răniți - VIDEO LIVE

© REUTERS / Benoit TessierPolice work near the scene where French soliders were hit and injured by a vehicle in the western Paris suburb of Levallois-Perret, France, August 9, 2017.
Police work near the scene where French soliders were hit and injured by a vehicle in the western Paris suburb of Levallois-Perret, France, August 9, 2017. - Sputnik Moldova, 1920, 12.04.2021
Abonare
Mai multe împușcături au fost efectuate de un necunoscut în apropierea unui spital din capitala Franței, anunță RIA Novosti.

PARIS, 12 apr - Sputnik. Un bărbat și o femeie au fost împușcați în fața Spitalului Henry Dunant din Paris, iar atacatorul este pe fugă.

Televiziunea BFM a relatat că ambele victime au răni provocate de împușcături, iar victima femeie pare a fi una dintre gărzile spitalului.

Una dintre cele două victime a murit la un spital din Paris, a declarat o sursă de poliție pentru RIA Novosti.

"În apropierea spitalului „Henry Dunant” au fost raportate mai multe împușcături. Două persoane rănite au fost luate sub supraveghere medicală. Una dintre ele a murit", a spus sursa. El nu a dat detalii despre identitatea decedatului.

Potrivit acestuia, făptașul a fugit de la fața locului. Oamenii legii s-au mobilizat pentru a-l găsi.

Una dintre victime este rănită și a fost spitalizată, iar una a decedat. Ținta ar fi fost femeia care era de pază la spital, și care acum este la urgențe, dar un trecător, bărbat, a dorit să itnervină, și a fost atins și el de gloanțe, iar acum a murit.

Spitalul este situat în arondismentul XVI al Capitalei și aparține de Crucea Roșie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0