Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kremlinul a dezvăluit ce va conține mesajul lui Putin adresat Adunării Federale

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaЕжегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию
Ежегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию - Sputnik Moldova, 1920, 11.04.2021
Abonare
Dmitri Peskov a menționat că adresarea din acest al a lui Vladimir Putin către Adunarea Federală va conține o agendă ”post-covid”.

CHIȘINĂU, 11 apr – Sputnik. Mesajul din acest an al președintelui Rusiei, Vladimir Putin, către Adunarea Federală va fi unul „post-covid” -  dedicat provocărilor unei perioade fără precedent prin care trece Rusia acum. Declarația a fost făcută de purtătorul de cuvânt al președintelui Dmitri Peskov.

El a menționat că Rusia abia iese din criza legată de pandemie și nu este clar cât va dura această perioadă. Peskov a subliniat că autoritățile trebuie să „compenseze scăderea”, scrie RIA Novosti.

”Și nu doar să compenseze, ci trebuie să treacă la dezvoltare. Evident, despre acest lucru va fi vorba, într-un fel sau altul, în adresare. Unele măsuri sistemice de sprijin. Tradițional, președintele vorbește întotdeauna despre acest lucru", a declarat purtătorul de cuvânt al liderului  Federației Ruse postul TV „Rossia 1”.

Президент РФ В. Путин - Sputnik Moldova, 1920, 31.03.2021
Rusia
Putin: Capitalismul sălbatic este absolut inacceptabil
Peskov a comunicat de asemenea că Putin își cizelează uneori mesajul până în ultimele minute, astfel încât în varianta finală pot apărea declarații neașteptate atât pentru cei care au pregătit principalele lui teze, cât și pentru funcționari. De asemenea, se întâmplă ca nimeni să nu știe până la urmă despre conținutul unor anumite dispozițiilor din adresare.

"Dar asta nu înseamnă că cineva urmărește să facă senzație. Nu este deloc așa. Întrucât acesta este un mesaj al președintelui, el este și autorul. Și până în ultima clipă, până în ultima noapte, el evident îl gândește", a adăugat Peskov .
Președintele Rusie își va ține discursul în fața Adunării Federale pe data de 21 aprilie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0