Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Foto: ”Misiune posibilă” – cum a fost salvată viața unui bărbat la Bălți

© Sputnik / Anatolii KiriakКишинев в режиме ЧП
Кишинев в режиме ЧП  - Sputnik Moldova, 1920, 11.04.2021
Abonare
Un bărbat care se prăbușise pe stradă în orașul Bălți a fost salvat datorită vigilenței militarilor aflați în misiune de patrulare.

CHIȘINĂU, 11 apr – Sputnik. Un bărbat aflat în stare de inconștiență a fost salvat de carabinierii aflați în misiune de patrulare în orașul Bălți.

Cazul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de sâmbătă, 10 aprilie, iar Inspectoratul General de Carabinieri (IGC) a publicat pe Facebook fotografii din care se poate vedea cum s-a întâmplat totul.

Bărbatul se prăbușise pe strada Independenței din oraș, dar a fost observat la timp de militarii Direcției Regionale „Nord” a IGC, care patrulau în comun cu un militar din Brigada de infanterie motorizată „Moldova” a Armatei Naționale. 

Военные и сотрудники правоохранительных органов патрулируют остановки - Sputnik Moldova, 1920, 08.04.2021
Societate
Victor Gaiciuc a oferit detalii despre modul în care militarii patrulează pe străzi

„Militarii s-au apropiat de bărbat pentru a clarifica situația și a-i acorda ajutor. Prin intermediul serviciului 112, la fața locului a fost solicitată o ambulanță. La scurt timp, bărbatul a fost preluat de către echipajul medical sosit la chemare. Alte circumstanțe se stabilesc”, a informat IGC.

Inspectoratul General de Carabinieri îi îndeamnă pe cetățenii care observă o persoană aflată în dificultate să nu ezite să-i vină în ajutor ori să telefoneze la numărul unic 112.

La fel ca în martie-aprilie 2020, de rând cu polițiștii, militarii Armatei Naționale patrulează pe străzile Chișinăului, pe jos, pe durata stării de urgență, instituită pentru 1 aprilie – 30 mai 2021. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0