Viața prințului Philip în imagini

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Palatul Buckingham a anunțat decesul prințului Philip, soțul reginei Elizabeta a II-a. Imagini din viața lui de 99 de ani.

Palatul Buckingham a declarat că prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost internat la un spital din Londra după ce s-a simțit rău. Palatul spune că soțul reginei Elisabeta a II-a a fost internat la spitalul regele Edward al VII-lea în seara zilei de marți, 16 februarie 2021.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

© AP Photo / Adrian DennisÎn această fotografie de miercuri din 22 iulie 2020, prințul Philip ajunge la o ceremonie pentru transferul colonelului-șef al pușcașilor de la el la Camilla, ducesa de Cornwall, la castelul Windsor, Anglia.
În această fotografie de miercuri din 22 iulie 2020, prințul Philipajunge la o ceremonie pentru transferul colonelului-șef al pușcașilor de la el la Camilla, ducesa de Cornwall, la castelul Windsor, Anglia.
 - Sputnik Moldova
1/16
În această fotografie de miercuri din 22 iulie 2020, prințul Philip ajunge la o ceremonie pentru transferul colonelului-șef al pușcașilor de la el la Camilla, ducesa de Cornwall, la castelul Windsor, Anglia.
© AP PhotoViitorul prinț Philip la școală în suburbia pariziană Saint Cloud


Будущий принц Филипп в школе в парижском пригороде Сент-Клауд - Sputnik Moldova
2/16
Viitorul prinț Philip la școală în suburbia pariziană Saint Cloud


© AP PhotoPoza oficială de nuntă a prințesei Elisabeta și a noului ei soț, prințul Philip, ducele de Edinburgh, realizată după întoarcerea lor la Palatul Buckingham după nunta lor în Westminster Abbey, 20 noiembrie 1947.

Официальное свадебное фото принцессы Елизаветы II и принца Филиппа Эдинбургского - Sputnik Moldova
3/16
Poza oficială de nuntă a prințesei Elisabeta și a noului ei soț, prințul Philip, ducele de Edinburgh, realizată după întoarcerea lor la Palatul Buckingham după nunta lor în Westminster Abbey, 20 noiembrie 1947.

© AP PhotoPrințesa Elisabeta și prințul Philip, ducele de Edinburgh pozează în timp ce se îndreaptă spre mulțime de pe balconul Palatului Buckingham din Londra pe 20 noiembrie 1947, ziua nunții lor.

Британская королева Елизавета II и принц Филипп в день своей свадьбы в Лондоне, 1947 - Sputnik Moldova
4/16
Prințesa Elisabeta și prințul Philip, ducele de Edinburgh pozează în timp ce se îndreaptă spre mulțime de pe balconul Palatului Buckingham din Londra pe 20 noiembrie 1947, ziua nunții lor.

© AP Photo / AnonymousPrințul Philip, ducele de Edinburgh înainte de Regata Regală, 6 august 1963

Принц Филипп, герцог Эдинбургский перед началом Королевской регаты, 1963 год  - Sputnik Moldova
5/16
Prințul Philip, ducele de Edinburgh înainte de Regata Regală, 6 august 1963

© AP PhotoRegina Elisabeta a II-a a Angliei și soțul ei, prințul Philip și cei trei copii ai lor la Castelul Balmoral din Scoția, septembrie 1960

Королева Англии Елизавета II и её муж принц Филипп и трое их детей в замоке Балморал - Sputnik Moldova
6/16
Regina Elisabeta a II-a a Angliei și soțul ei, prințul Philip și cei trei copii ai lor la Castelul Balmoral din Scoția, septembrie 1960

© AP PhotoPhilip Duce de Edinburgh, verifică un avion militar de transport Blackburn. Câteva minute înainte ca un stingător de incendiu să izbucnească, umplând cabina de pilotaj cu fum - 11 aprilie 1956. Ducele a reușit să păstreze controlul avionului în ciuda pericolului și apoi a aterizat cu bine 10 minute mai târziu.

Принц Филипп, герцог Эдинбургский за управлением самолетом Блэкберн - Sputnik Moldova
7/16
Philip Duce de Edinburgh, verifică un avion militar de transport Blackburn. Câteva minute înainte ca un stingător de incendiu să izbucnească, umplând cabina de pilotaj cu fum - 11 aprilie 1956. Ducele a reușit să păstreze controlul avionului în ciuda pericolului și apoi a aterizat cu bine 10 minute mai târziu.

© AP Photo / Leslie PriestPrințul Philip al Marii Britanii, ducele de Edinburgh, aruncă o javelă în timpul vizitei la Outward Bound Sea School, din Țara Galilor, pe 12 iulie 1949, urmărit de unii dintre băieți.


Принц Филипп, герцог Эдинбургский, бросает копье во время посещения морской школы в Уэльсе в 1949 году - Sputnik Moldova
8/16
Prințul Philip al Marii Britanii, ducele de Edinburgh, aruncă o javelă în timpul vizitei la Outward Bound Sea School, din Țara Galilor, pe 12 iulie 1949, urmărit de unii dintre băieți.


© AP PhotoPrințul Philipdă mâna cu Beatle Ringo Starr în timp ce, din stânga, co-Beatles George Harrison, John Lennon și Paul McCartney se uită la Empire Ballroom din Londra, Anglia, pe 23 martie 1964
Принц Филипп на встрече с группой The Beatles в Лондоне, 1964 год - Sputnik Moldova
9/16
Prințul Philipdă mâna cu Beatle Ringo Starr în timp ce, din stânga, co-Beatles George Harrison, John Lennon și Paul McCartney se uită la Empire Ballroom din Londra, Anglia, pe 23 martie 1964
© AP PhotoRegina Elisabeta a II-a și soțul ei, prințul Philip, sunt conduși la o întâlnire cu copiii în Sfânta Lucia, în februarie 1966.
Британская королева Елизавета II и ее муж принц Филипп на детском празднике в Сент-Люсии в 1966 году - Sputnik Moldova
10/16
Regina Elisabeta a II-a și soțul ei, prințul Philip, sunt conduși la o întâlnire cu copiii în Sfânta Lucia, în februarie 1966.
© AP Photo / Dennis CookPrințul Phillip privește un lansator de rachete TOW miercuri, 15 mai 1991, la baza marină Quantico din Virginia.
Принц Филипп наблюдает за запуском ПТРК ТOW на военной базе Куантико в Вирджинии, 1991 год - Sputnik Moldova
11/16
Prințul Phillip privește un lansator de rachete TOW miercuri, 15 mai 1991, la baza marină Quantico din Virginia.
© REUTERS / Pool / Oli ScarffRegina Elisabeta a II-a cu soțul ei, prințul Philip
Королева Елизавета II с супругом, принцем Филиппом - Sputnik Moldova
12/16
Regina Elisabeta a II-a cu soțul ei, prințul Philip
© AP Photo / Alastair GrantRegina Elisabeta a II-a și prințul Philip la nunta prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank, 2018
Британская королева Елизавета II и принц Филипп на свадьбе принцессы Евгении и Джека Бруксбанка, 2018 год - Sputnik Moldova
13/16
Regina Elisabeta a II-a și prințul Philip la nunta prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank, 2018
© AP Photo / Frank Augstein
Prințul Philip, 2019
Принц Филипп, 2019 год - Sputnik Moldova
14/16

Prințul Philip, 2019
© AP Photo / Adrian DennisPrințul Philip la Castelul Windsor, 2020
Принц Филипп в Виндзорском замке, 2020 год - Sputnik Moldova
15/16
Prințul Philip la Castelul Windsor, 2020
© AP Photo / Alastair GrantRegina britanică Elisabeta a II-a și prințul Philip ajung la Royal Ascot
Британская королева Елизавета II с принцем Филиппом прибывают на скачки Royal Ascot в Аскоте - Sputnik Moldova
16/16
Regina britanică Elisabeta a II-a și prințul Philip ajung la Royal Ascot
Fluxul de știri
0