Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Secretariatul Parlamentului face lumină: Când se vor vaccina deputații

© Sputnik / Miroslav RotariParlament
Parlament - Sputnik Moldova, 1920, 08.04.2021
Abonare
Deputații NU se vor vaccina în următoarea perioadă, așa cum s-a vehiculat astăzi în presă. Precizarea a fost făcută de Secretariatul Parlamentului, care a anunțat că a fost inițiat doar un exercițiu de estimare a numărului de persoane dispuse să se vaccineze.

CHIȘINĂU, 8 apr – Sputnik. După ce în presă a apărut astăzi informația că Parlamentul ar pregăti o listă a deputaților care urmează să fie vaccinați împotriva COVID - 19, Secretariatul Legislativului a venit cu o precizare.

centrul COVID-19 Chișinău MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920, 08.04.2021
Societate
COVID-19: Un număr foarte mare de infectări și decese confirmate astăzi
Într-un comunicat de presă, instituția precizează că a fost inițiat exercițiul de estimare a numărului de persoane dispuse pentru a li fi administrat vaccinul anti-COVID-19.

Ar fi vorba despre o etapă necesară și recomandată de Ministerul Sănătății pentru estimarea numărului necesar de doze, modalitatea și graficul de vaccinare.

Secretariatul Parlamentului precizează că procedura de imunizare va avea loc în conformitate cu planul de vaccinare stabilit de Ministerul Sănătății.

"Corpul de deputați și angajații Secretariatului Parlamentului au fost informați despre acest exercițiu și rugați să-și exprime disponibilitatea de a fi sau nu vaccinați", se mai arată în comunicat.

Totodată, Secretariatul Parlamentului condamnă acțiunile de dezinformare și manipulare a opiniei publice și recomandă instituțiilor mass-media să informeze corect, obiectiv și imparțial societatea.

De la începutul pandemiei, 145 de deputați și angajați ai Secretariatului Parlamentului au fost infectați cu noul tip de coronavirus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0