Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

PSRM: Deputații NU trebuie să aibă prioritate în procesul de vaccinare

© Photo : Miroslav RotariPartidul Socialiștilor din Republica Moldova
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 08.04.2021
Abonare
Reprezentanții Partidului Socialiștilor susțin că deputații trebuie să se vaccineze împotriva COVID-19 în etapa în care le vine rândul, exact ca și ceilalți cetățeni ai țării.

CHIȘINĂU, 8 apr – Sputnik. Deputatul socialist Corneliu Furculiță a scris pe pagina sa de Facebook că deputații trebuie să se vaccineze în etapa în care le vine rândul.

centrul COVID-19 Chișinău MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920, 08.04.2021
Societate
COVID-19: Un număr foarte mare de infectări și decese confirmate astăzi
Mai mult, în cazul în care în Parlament sunt deputați, care se încadrează în grupul cetățenilor ce urmează să fie vaccinați în etapa a doua, inițiată deja la nivel de țară, aceștia trebuie să meargă atunci când vor fi invitați de persoanele responsabile de procesul de vaccinare. Furculiță susține că niciun deputat PSRM nu a solicitat să fie inclus în vreo listă prioritară pentru imunizare.

"Fracțiunea PSRM subliniază că deputații NU trebuie să aibă prioritate în procesul de imunizare împotriva virusului pandemic și e necesar să fie tratați la egalitate ca și oricare alt cetățean al Republicii Moldova. Din acest considerent, deputații noștri își vor administra serul anti-COVID doar în etapa la care vor fi invitați în calitate de cetățeni obișnuiți", a precizat Corneliu Furculiță.

Ministerul Sănătății anunță că până astăzi, 8 aprilie, 57 561 de persoane au fost imunizate împotriva COVID-19 în Republica Moldova Moldova. Din numărul total, 2 654 de cetățeni au fost vaccinați în ultimele 24 de ore.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0