Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Stoianoglo anulează ordonanțele prin care două imobile au trecut în posesia lui Platon

© Photo : Moldova24Veaceslav Platon
Veaceslav Platon - Sputnik Moldova, 1920, 07.04.2021
Abonare
Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a anulat ordonanțele emise de PCCOCS, prin care două imobile au trecut în posesia lui Veaceslav Platon.

CHIȘINĂU, 7 apr – Sputnik. Potrivit Procuraturii Generale, Alexandr Stoianoglo a admis plângerile depuse de administratorii SRL ”Continental Business Invest” și SRL ”SCM Development Mol” și a dispus anularea a șase ordonanțe, emise anterior de PCCOCS, prin care două imobile au fost recunoscute drept corpuri delicte și sechestrate.

Alexandr Stoianoglo - Sputnik Moldova, 1920, 28.03.2021
Societate
Ce avere are și ce salariu ridică procurorul general Alexandr Stoianoglo
Este vorba despre ”Casa Modei”, amplasată pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 182, și fosta clădirea ASITO, de pe bulevardul Bănulescu Bodoni 57/1, care, conform încheierilor judecătorilor de instrucție, au fost transmise în posesia și folosința SRL ”Interprimcolect” și , respectiv, ”Pavrapid” SRL, beneficiarul cărora este Veaceslav Platon.

În comunicatul de presă emis de Procuratura Generală, se menționează că decizia lui Alexandr Stoianoglo este întemeiată, întrucât în deciziile anterioare, au fost interpretate și aplicate incorecte normele procesual penale și au intervenit neîntemeiat în dreptul fundamental de proprietate. Astfel, procurorul general a restabilit drepturile SRL ”Continental Business Invest” și SRL ”SCM Development Mol”, beneficiar efectiv al cărora este Vladimir Russu, și a dispus restituirea celor două imobile proprietarului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0