Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Presedintele Partidului Politic “ Puterea Oamenilor”, în studioul Sputnik Moldova

Abonare
Presedintele Partidului Politic “ Puterea Oamenilor”, Ruslan Codreanu, este invitatul de astăzi al emisiunii „Atitudini”. Ce soluții are noua formațiune pentru problemele țării și cine sunt cei care au decis să pună umărul la crearea acestui partid.

Republica Moldova traversează o perioadă dificilă politic și economic. Prețurile au crescut semnificativ de la începutul pandemiei, virusul COVID-19 ucide oamenii în casă și în spitale, oamenii de afaceri falimentează.

Între timp, partidele politice aflate la guvernare nu au putut alege un Guvern profesionist, insistă pe alegeri parlamentare anticipate, invocând voința poporului, politicienii se ceartă ca la ușa cortului și își dau pumni în fața camerelor de luat vederi. Despre situația politică din țară și consecințele deciziilor politice greșite discutăm, la ”ATITUDINI”, cu Ruslan Codreanu, președintele Partidului Politic ”Puterea oamenilor”.

Fluxul de știri
0