Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă un mort la Nisporeni - bătut într-un parc

© Sputnik / Mihai CarausPoliție
Poliție - Sputnik Moldova, 1920, 06.04.2021
Abonare
O ceartă dintre câțiva tineri a dus la moartea unuia dintre ei. Un băiat de 19 ani a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi omorât un tânăr de 28 de ani. 

Doi minori au decedat într-un grav accident - Sputnik Moldova, 1920, 04.04.2021
Accidente
Foto: A murit chiar de ziua lui - Accident teribil a luat viața a doi minori
CHIȘINĂU, 6 apr - Sputnik. În seara zilei de 31 martie, un grup de persoane au agresat fizic un tânăr de 28 de ani. Potrivit poliției, acesta a fost lovit cu pumnul în față de către un băiat de 19 ani, apoi a fost împins peste un scaun și a căzut într-un șanț din apropiere cu o înălțime de aproape doi metri.

Victima a fost transportată de urgență la spital, iar din cauza traumatismelor grave, luni, 5 aprilie, tânărul de 28 de ani s-a stins din viață. Potrivit poliției, cearta a izbucnit din cauza unui vechi conflict dintre cei doi.

Pe acest caz a fost pornit un dosar penal pentru cauzarea leziunilor corporale grave care au dus la decesul persoanei și huliganism agravant, iar bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.

Amintim că în raionul Nisporeni, în noaptea de 3 spre 4 aprilie, doi adolescenți de 16 ani au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac. La volanul automobilului se afla minorul de 16 ani. El s-a stins din viață chiar în ziua sa de naștere. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0