Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șoferul unui microbuz a fost prins beat la volan: Acesta transporta pasageri

© Sputnik / Anatolii KiriakPoliția
Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 04.04.2021
Abonare
Polițiștii s-au pornit să verifice cum sunt respectate măsurile anti-epidemice, dar au dat peste un șofer beat. Acesta conducea un microbuz de pe linia Orhei - Noroceni și avea pasageri. 

CHIȘINĂU, 4 apr - Sputnik. Duminică, în jurul orei 08:00, oamenii legii verificau șoferii de microbuze cum respectă normele sanitare.

Doi minori au decedat într-un grav accident - Sputnik Moldova, 1920, 04.04.2021
Accidente
Foto: A murit chiar de ziua lui - Accident teribil a luat viața a doi minori

În timpul controalelor, la volanul unui microbuz de pe linia Orhei - Noroceni a fost depistat șoferul în stare de ebrietate. Bărbatul de 56 de ani a fost supus alcool testului, care a arătat o concentrație de 0,26 mg/l în aerul expirat.

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică, în microbuz se aflau șase pasageri. Astfel, conducătorul auto este documentat pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința sancțiunii asupra cazului.

Oamenii legii îndeamnă oamenii să fie atenți și să nu urce la volan atunci când sunt sub influența alcoolului, deoarece aceste lucru ar putea duce la consecințe tragice. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0