Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cine sunt primii moldoveni care au sfidat grosolan starea de urgență

© Sputnik / Mihai CarausPoliția
Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 04.04.2021
Abonare
Patru bărbați sau ales cu amenzi pentru nerespectarea normelor anti-epidemice, dar și pentru un comportament agresiv cu oamenii legii. Aceștia au fost prinși în timp ce consumau băuturi alcoolice dintr-o sticlă. 

CHIȘINĂU, 4 apr - Sputnik. Se pare că unii au uitat de regulile sanitare și au decis să consume alcool din aceeași sticlă, mai ales în plină pandemie când riscul de infectare este foarte mare. Patru bărbați au fost surprinși de oamenii legii în timp ce consumau băuturi alcoolice în plină zi, în loc public.

Mai mult, aceștia au manifestat un comportament agresiv față de oamenii legii care le-au cerut să înceteze să consume băuturi spirtoase în public. Ofițerii le-au întocmit procese contravenționale pentru consumul de băuturi alcoolice în loc public, pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și combatere a bolilor epidemice, dar și pentru comportamentul agresiv și grosolan față de oamenii legii. 

Poliția a menționat că nu tolerează o asemenea atitudine și le solicită cetățenilor să dea dovadă de un comportament respectuos față de ofițeri, dar și față de cetățeni. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0