Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video - Tineri beți, cercetați pentru huliganism - unul a spart geamul mașinii de poliție

© Sputnik / Anatolii KiriakPoliție
Poliție - Sputnik Moldova, 1920, 04.04.2021
Abonare
O gașcă de tineri a fost prinsă în timp ce chefuia în stradă. Doi dintre aceștia au fost reținuți, după ce au manifestat un comportament agresiv față de oamenii legii. 

CHIȘINĂU, 4 apr - Sputnik. Sâmbătă, 3 aprilie, în jurul orei 21:00, mai multe persoane au fost prinse în timp ce consumau alcool pe o stradă din Hâncești. În momentul în care polițiștii i-au avertizat că vor fi sancționați conform legii, aceștia au manifestat un comportament agresiv și au opus rezistență.

Doi dintre ei au fost reținuți și au fost urcați în mașina de poliție. Ulterior, unul dintre cei doi a spart un geam al automobilului oamenilor legii, iar cel de-al doilea îi amenința. Imaginile au fost filmate de către poliție. 

Bărbații au fost reținuți și sunt cercetați penal pentru huliganism, dar au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și combatere a bolilor epidemice.
Oamenii legii au precizat că orice persoană fizică sau juridică care sfidează regulile impuse de autorități în ceea ce privești prevenirea răspândirii noului coronavirus, va fi trasă la răspundere conform legii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0