Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Unii agenți economici ar putea să-și sisteze activitatea - detalii

© AP Photo / Moises Castillo термосканер
 термосканер - Sputnik Moldova, 1920, 02.04.2021
Abonare
Comisia pentru Situații Excepționale reiterează apelul pentru toți agenții economici să respecte regulile descrise în ultima decizie a CSE.

CHIȘINĂU, 2 apr - Sputnik. Orice unitate economică, care nu va respecta normele epidemiologice și va prezenta pericol public își va suspenda activitatea pe perioada stării de urgenţă. O decizie în acest sens a fost luată de Comisia pentru Situații de urgență și a fost expusă în ultima sa decizie.

Steag Флаг Молдовы - Sputnik Moldova, 1920, 02.04.2021
Societate
Moratoriu asupra controalelor de stat la întreprinderi - sunt însă câteva excepții

Astfel, agenții economici, indiferent de formă de organizare juridică şi statut, dacă vor încălca normele și regulile impuse nu vor mai putea activa până la 30 mai, integral sau doar unele entităţi ori subdiviziuni. Comisia face apel către autoritățile publice centrale, autoritățile publice locale, toate persoanele juridice de drept public și de drept privat înregistrate în Republica Moldova, indiferent de tipul de proprietate și forma juridică de organizare, precum și toți cetățenii Republicii Moldova și alte persoane fizice aflate la momentul actual pe teritoriul Republicii Moldova, să respecte toate restricțiile impuse în decizia privind instituirea stării de urgență. 

Instrucțiunile, măsurile, recomandările, ghidurile specifice de desfășurare a activității în contextul epidemiologic COVID-19, aprobate prin Hotărîrile Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică. În localitățile în care se atestă incidența mai mare de 100 de cazuri COVID-19 la 100 mii populație în ultimele 14 zile, procesul educațional, în instituțiile de învățământ publice și private, se va desfășura la distanță, cu excepția instituțiilor de educație timpurie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0