Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce face poliția pe timpul stării de urgență: Pe cine va verifica noaptea

© Photo : Miroslav RotariOrașul Soroca în carantină
Orașul Soroca în carantină - Sputnik Moldova, 1920, 02.04.2021
Abonare
Tot efectivul Ministerului de Interne este mobilizat în activități de prevenire a răspândirii pandemiei de COVID-19. Anunțul a fost făcut de ministrul de Interne, Pavel Voicu, în cadrul discuțiilor cu șefii Inspectoratelor Generale.

CHIȘINĂU, 2 apr – Sputnik. Ministrul de Interne, Pavel Voicu, a discutat cu șefii de inspectorate despre măsurile pe care le vor lua polițiștii în perioada stării de urgență. 

Parc - Sputnik Moldova, 1920, 01.04.2021
Societate
Este interzis accesul în parcuri și la terenurile de joc: Detalii
"Este vital să ne consolidăm pentru a face față noilor provocări ale pandemiei și să depunem toate eforturile și mijloacele, redistribuind toate forțele disponibile. După necesitate, vom solicita sprijinul Armatei Naționale pentru a intensifica patrularea și monitorizarea îndeplinirii recomandărilor în stațiile transportului, parcuri, curțile blocurilor de locuit și alte locuri publice", a declarat Pavel Voicu.

Ministrul a accentuat că o atenție deosebită trebuie să fie acordată verificării, pe timp de noapte, a restaurantelor, cluburilor de noapte și alte locații. De la începutul pandemiei în Republica Moldova, cei peste 16 mii de angajați ai MAI s-au aflat în prima linie și au întreprins, zilnic, toate măsurile de combatere, prevenire și informare a cetățenilor  cu privire la îmbolnăvirea și răspândirea virusului COVID-19.

"Sunt conștient de efortul pe care l-a depus fiecare din colaboratorii MAI, riscurile la care se expune zilnic, dar protejarea vieților omenești este misiunea noastră, angajamentul asumat prin jurământul credinței Patriei și oamenilor", a precizat Voicu. 

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 231 756. De precizat că Parlamentul a instituit starea de urgență pe o perioadă de două luni - de joi, 1 aprilie și până 30 mai. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0