Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie pe șosea: O tânără de 18 ani a murit din cauza unui șofer beat- Foto

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova, 1920, 01.04.2021
Abonare
Un accident grav s-a produs pe o șosea din raionul Sângerei, din cauza unui tânăr în stare de ebrietate. O tânără de 18 ani a murit.

CHIȘINĂU, 1 apr - Sputnik. Viteza excesivă și urcarea la volan în stare de ebrietate continuă să facă victime. O tânără de 18 ani și-a pierdut viața noaptea trecută după ce mașina în care se afla a derapat într-un șanț de scurgere a apei. Automobilul era condus de un bărbat de 23 de ani în stare de ebrietate.

Potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul Național de Securitate Publică, accidentul s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 02:00 în apropierea satului Mărășești, raionul Sângerei.

Șoferul beat, cu o concentrație de 0,52 mg/l în aerul expirat, a intrat cu viteză excesivă într-o curbă, astfel mașina i-a ieșit de sub control și a derapat în șanț. În automobil se mai aflau și alți doi pasageri, de 17 și 21 de ani, care s-au ales cu mai multe traumatisme. Din păcate, pentru adolescenta de 18 ani nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Aceasta a fost blocată sub automobil. Poliția recomandă tuturor șoferilor să fie prudenți, iar pasagerii să nu urce în unitățile de transport conduse de șoferi în stare de ebrietate. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0