Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Irina Vlah a fost invitată să participe la Forumul Diplomatic din Turcia

© Photo : Facebook / Ирина Влах. Официальная страницаБашкан Гагаузии Ирина Влах
Башкан Гагаузии Ирина Влах - Sputnik Moldova, 1920, 01.04.2021
Abonare
Invitația i-a fost transmisă bașcanului Găgăuziei de către ministrul de Externe al Turciei, Mevlut Cavusoglu.

CHIȘINĂU, 1 apr – Sputnik. Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, a primit invitația de a participa la Forumul Diplomatic, care va avea loc la Antalya în perioada 18-20 iunie (Turcia), sub egida președintelui țării, Recep Tayyip Erdogan. Invitația personală din partea ministrului turc de Externe, Mevlut Cavusoglu, i-a fost transmisă bașcanului de către consulul Republicii Turcia la Comrat, Hasan Akdogan.

”În procesul discuțiilor, a fost făcut un schimb de opinii cu privire la evoluția situațiilor epidemiologice și social-politice din Găgăuzia și Republica Moldova în general”, a comunicat serviciul de presă al bașcanului Găgăuziei.

De asemenea, Irina Vlah și Dl Akdogan au discutat etapele de implementare a proiectelor curente, ce sunt realizate în Găgăuzia cu suportul financiar al Guvernului turc.

La lucrările Forumului vor participa lideri politici ai marilor puteri ale lumii și ai organizațiilor internaționale. Ei vor discuta evoluția relațiilor reciproce în contextul urmărilor pandemiei și crizei economice globale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0