Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Decis: Fără ceremonii și adunări în următoarele două luni de zile

© Pixabay / PexelsNuntă
Nuntă - Sputnik Moldova, 1920, 01.04.2021
Abonare
Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi a declarat că membrii Comisiei pentru Situații Excepționale au decis că în perioada stării de urgență vor fi interzise ceremoniile și întrunirile de orice gen.

CHIȘINĂU, 1 apr – Sputnik. Premierul interimar Aureliu Ciocoi a declarat că se interzice desfășurarea adunărilor, mitingurilor și altor acțiuni de masă. Totodată, instituțiile vor atrage la muncă doar 30% din personalul antrenat în activitatea de birou. Dacă este imposibil regimul de lucru la distanță, se vor face în ture.

Militari pe o stradă din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 01.04.2021
Societate
Exclusiv Sputnik: Ministrul Apărării spune ce va face Armata în timpul stării de urgență
În același timp, persoanele care se vor deplasa după ora 23:00, vor trebui să prezinte o declarație pe propria răspundere. 

Din 1 aprilie 2021, în Moldova este în vigoare regimul stării de urgență. Parlamentul a adoptat decizia la solicitarea Guvernului interimar, care a solicitat aplicarea acestei măsuri din cauza răspândirii alarmante a noului coronavirus. Potrivit documentului adoptat, starea de urgență este introdusă pentru 60 de zile, din 1 aprilie până pe 30 mai. În prezentarea sa în fața Parlamentului, prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi a spus că nu a avut altă soluție.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0