Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Military Watch a enumerat avantajele avionului de luptă rusesc Su-35 față de F-22 american

© Sputnik / Михаил Воскресенский / Accesați arhiva multimediaСамолет Су-35
Самолет Су-35 - Sputnik Moldova, 1920, 31.03.2021
Abonare
Renumita revistă militară în limba engleză Military Watch a enumerat avantajele avionului de luptă rusesc Su-35 față de F-22 american.

BUCUREȘTI, 31 mart  - Sputnik. Cunoscuta revistă militară în limba engleză Military Watch a povestit cum avionul de luptă rusesc Su-35 din generația 4 ++ este superior avionului american F-22 Raptor din generația a 5-a.

După cum notează ziarul, astăzi Su-35 are puțini concurenți printre luptătorii din lume datorită manevrabilității sale, autonomiei, sarcinii de luptă, sistemelor de război electronic.

Vasile Bolea - Sputnik Moldova, 1920, 17.04.2019
Vor avea loc sau nu alegerile locale în termen: Cum răspunde deputatul Vasile Bolea
„Pe lângă capacitățile îmbunătățite de combatere a țintelor aeriene, comparativ cu alte aeronave din linia Su-27, Su-35 a primit și caracteristici îmbunătățite semnificativ pentru lovirea țintelor terestre și maritime. Toate acestea fac din Su-35 un avion multifuncțional destul de versatil, în timp ce F-22 sau Su-27 original sunt mai specializate ", spun experții revistei.

Military Watch notează că Su-35 este capabil să transporte până la șase rachete aer-suprafață supersonice X-31, care pot fi folosite atât pentru a lovi ținte atât la sol, cât și la suprafață, și există și în opțiunea de a distruge stațiile radar inamice. .. Potrivit revistei, astfel de arme, combinate cu capacitățile echipamentelor electronice de la bord, fac Su-35 eficient împotriva sistemului de apărare aeriană al inamicului, iar odată cu apariția rachetelor X-35, capacitatea de a distruge țintele maritime crescut, de asemenea.

Bombardierul super-manevrabil Su-35 este conceput pentru a câștiga superioritate aeriană, precum și sprijin aerian pentru trupe și pentru a lovi țintele terestre și maritime. Forțele armate ruse primesc o modificare a aeronavei Su-35S. Astfel de luptători au fost folosiți în timpul operațiunii antiteroriste din Siria.

Su-35 este solicitat pe piața internațională - în special, China a cumpărat un lot de astfel de aeronave. O serie de alte țări se gândesc să o cumpere, inclusiv Turcia.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0