Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Military Watch a enumerat avantajele avionului de luptă rusesc Su-35 față de F-22 american

© Sputnik / Михаил Воскресенский / Trecere la banca de fotografiiСамолет Су-35
Самолет Су-35 - Sputnik Moldova, 1920, 31.03.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Renumita revistă militară în limba engleză Military Watch a enumerat avantajele avionului de luptă rusesc Su-35 față de F-22 american.

BUCUREȘTI, 31 mart  - Sputnik. Cunoscuta revistă militară în limba engleză Military Watch a povestit cum avionul de luptă rusesc Su-35 din generația 4 ++ este superior avionului american F-22 Raptor din generația a 5-a.

După cum notează ziarul, astăzi Su-35 are puțini concurenți printre luptătorii din lume datorită manevrabilității sale, autonomiei, sarcinii de luptă, sistemelor de război electronic.

Vasile Bolea - Sputnik Moldova, 1920, 17.04.2019
Vor avea loc sau nu alegerile locale în termen: Cum răspunde deputatul Vasile Bolea
„Pe lângă capacitățile îmbunătățite de combatere a țintelor aeriene, comparativ cu alte aeronave din linia Su-27, Su-35 a primit și caracteristici îmbunătățite semnificativ pentru lovirea țintelor terestre și maritime. Toate acestea fac din Su-35 un avion multifuncțional destul de versatil, în timp ce F-22 sau Su-27 original sunt mai specializate ", spun experții revistei.

Military Watch notează că Su-35 este capabil să transporte până la șase rachete aer-suprafață supersonice X-31, care pot fi folosite atât pentru a lovi ținte atât la sol, cât și la suprafață, și există și în opțiunea de a distruge stațiile radar inamice. .. Potrivit revistei, astfel de arme, combinate cu capacitățile echipamentelor electronice de la bord, fac Su-35 eficient împotriva sistemului de apărare aeriană al inamicului, iar odată cu apariția rachetelor X-35, capacitatea de a distruge țintele maritime crescut, de asemenea.

Bombardierul super-manevrabil Su-35 este conceput pentru a câștiga superioritate aeriană, precum și sprijin aerian pentru trupe și pentru a lovi țintele terestre și maritime. Forțele armate ruse primesc o modificare a aeronavei Su-35S. Astfel de luptători au fost folosiți în timpul operațiunii antiteroriste din Siria.

Su-35 este solicitat pe piața internațională - în special, China a cumpărat un lot de astfel de aeronave. O serie de alte țări se gândesc să o cumpere, inclusiv Turcia.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0