Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Indemnizații pentru bugetarii cu COVID vor fi acordate din Fondul de intervenție

© Sputnik / Yana ZaharovaМолдавские леи
Молдавские леи - Sputnik Moldova, 1920, 30.03.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Guvernul a aprobat o hotărâre care prevede plata indemnizației unice angajaților care s-au contaminat cu coronavirus în timpul programului de lucru.

CHIȘINĂU, 30 mart – Sputnik. Din Fondul de intervenție al Guvernului vor fi acordate 56 160,0 mii lei pentru plata indemnizațiilor unice unui număr de 3510 angajați la stat, inclusiv din ocrotirea sănătății, infectați cu COVID-19.

centrul COVID-19 Chișinău MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920, 30.03.2021
Societate
Date noi privind infectările cu COVID-19: Antirecord la număr de decese

O hotărâre în acest sens a fost aprobată de Cabinetul de Miniștri în ședința de marți, 30 martie.

Indemnizația unică pentru angajații care s-au contaminat cu coronavirus în timpul programului de lucru are o valoare de 16 mii de lei.

Conform hotărârii, „se alocă, din fondul de intervenție al Guvernului, 56 160,0 mii lei autorităților administrației publice centrale şi locale pentru acordarea indemnizațiilor unice personalului medical infectat cu COVID-19”.

În calitate de beneficiari ai banilor, care ulterior vor fi plătiți destinatarilor, figurează Ministerul Sănătății, Muncii şi Protecției Sociale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Justiției, administrații publice locale, executivul autonomiei Gagauz-Yeri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0