Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vaccinul ”Sputnik V” va fi produs în China

© Inquam Photos / Inquam Photos / Melinda NagyVaccinul Sputnik V
Vaccinul Sputnik V - Sputnik Moldova, 1920, 30.03.2021
Abonare
Fondul Rus pentru Investiții Directe și compania chineză Shenzhen Yuanxing Gene-tech Co au convenit în privința producerii a peste 60 de milioane de doze ale vaccinului ”Sputnik V”.

CHIȘINĂU,  30 mart – Sputnik. Fondul Rus pentru Investiții Directe (RFPI) a convenit cu o  companie  din China asupra producerii a 60 milioane de doze de vaccin ”Sputnik V”, începând cu luna mai, este menționat într-un comunicat al fondului.

“RFPI și una din cele mai mari companii biotehnologice din China, Shenzhen Yuanxing Gene-tech Co, anunță încheierea unui acord pentru producerea a peste 60 de milioane de doze a primului vaccin împotriva coronavirusului din lume, ”Sputnik V”, a declarat Fondul.

Доставка вакцины Sputnik V на склад в грузовой терминал Москва Карго - Sputnik Moldova, 1920, 26.03.2021
Rusia
Moscova: În UE există o cerere enormă pentru Sputnik V
Volumul respectiv va asigura vaccinarea a peste 30 de milioane de oameni. Producția va fi lansată în luna mai a acestui an.

”Sputnik V” este unul din cele mai eficiente vaccinuri din lume, aprobat în peste 57 de țări ale lumii. Parteneriatul cu Shenzhen Yuanxing Gene-tech pentru producerea ”Sputnik V” în China va extinde capacitățile de fabricare a volumelor suplimentare ale preparatului rusesc, a cărui cerere crește în toată lumea, a menționat șeful RFPI, Kirill Dmitriev.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0