Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Consiliul Suprem de Securitate, în ședință - detalii

© Sputnik / Mihai CarausPreședinția RM
Președinția RM - Sputnik Moldova, 1920, 30.03.2021
Abonare
Două chestiuni importante urmează a fi abordate în cadrul ședinței Consiliului Suprem de Securitate, care va avea loc astăzi.

CHIȘINĂU, 30 mart – Sputnik. Președintele Republicii Moldova convoacă pentru astăzi, 30 martie, ședința Consiliului Suprem de Securitate, anunță administrația prezidențială. În cadrul ședinței urmează să fie abordate două subiecte de interes național. Printre acestea și contracararea contrabandei cu droguri. 

”Principalele subiecte de pe ordinea de zi sunt: 1) gestionarea defectuoasă și delapidarea patrimoniului Republicii Moldova pe teritoriul Ucrainei și 2) contracararea contrabandei și a traficului ilicit de droguri. Ședința va avea loc la Președinție”, este menționat în comunicat.
Ședința anterioară a CSS a avut loc pe 13 martie. Atunci, subiectul principal al discuțiilor a fost situația pandemică din țară. Drept urmare, Consiliul de Securitate a recomandat introducerea unei stări de urgență în țară pentru o perioadă  de două săptămâni.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0