Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Glazunov: Cum Occidentul duce un nou tip de război împotriva Rusiei, Moldovei și CSI

© из личного архиваОлег Глазунов, эксперт ассоциации военных политологов, доцент кафедры политологии и социологии РЭУ им. Плеханова
Олег Глазунов, эксперт ассоциации военных политологов, доцент кафедры политологии и социологии РЭУ им. Плеханова - Sputnik Moldova, 1920, 29.03.2021
Abonare
Expertul a analizat de ce Occidentul, în frunte cu Statele Unite, a declanșat un nou tip de război împotriva Rusiei și a țărilor CSI - unul mental, ale cărui consecințe nu vor apărea imediat.

CHIȘINĂU, 29 mart - Sputnik. Lumea trăiește acum în secolul informațional XXI, când manipularea conștiinței umane iese în prim plan, iar acțiunile militare reale care duc la distrugerea și moartea oamenilor devin ineficiente.

De ce a apărut un nou tip de confruntare în lume? Răspunsul la întrebare a fost oferit la Radio Sputnik Moldova de Oleg Glazunov, expert al Asociației Politologilor Militari, profesor asociat al Departamentului de Științe Politice și Sociologie al Universității Economice din Rusia, care poartă numele lui G.V. Plehanov.

"Lovitura este aplicată nucleului cultural. Ceea ce se întâmplă în acest moment în stat este pus la îndoială. Prin urmare, viziunea asupra lumii a unei persoane se schimbă, acest lucru necesită de la câteva zeci de milioane la câteva miliarde de dolari, totul depinde de țară", a explicat expertul.

Potrivit interlocutorului, mentalitatea umană se schimbă, oamenii încep să-și perceapă conducerea ca un dușman. În baza acestei situații, apar toate revoluțiile colorate. Acestea, la rândul lor, nu sunt doar tehnologii, ci metode de revoluționare a conștiinței.

Троицкая башня Московского Кремля - Sputnik Moldova, 1920, 01.02.2021
Rusia pune la colț SUA: intervenții brutale și știri false, dublu standard și ipocrizie!

"Astăzi, pentru Occident sunt convenabile astfel de tehnologii, având în vedere că întreaga lume este învăluită în rețelele sociale informaționale. Este cu siguranță mai profitabil să lucrezi la nivel mental, să schimbi mintea oamenilor, decât să lupți. Mai ales că armata rusă a dovedit că este capabilă să îndeplinească orice misiune în orice parte a lumii", a rezumat Glazunov.

Rezumând cele spuse, interlocutorul a subliniat că astăzi există o realizare clară în lume că manipularea cu conștiința funcționează. Schimbând conceptele de bine și rău și organizând o revoluție în conștiință, se poate, după cum se spune, să se ia statul cu „mâinile goale”, fără a folosi forța.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0