Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video șocant: Cum sunt furați copiii în plină zi - moment surprins de camere

© Sputnik / Mihai Carausдетская площадка
детская площадка - Sputnik Moldova, 1920, 28.03.2021
Abonare
Un caz cutremurător a avut loc zilele trecute în stânga Nistrului. Un individ drogat a încercat să fure în plină zi doi copii care se jucau pe o stradă. Momentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere.

CHIȘINĂU, 28 mart - Sputnik. Structurile de forță din regiunea transnistreană susțin că doi copii, un frate și o soră, au devenit ținta unui individ care se afla sub influența drogurilor și a încercat să-i răpească. Totul s-a întâmplat în plină zi pe o stradă din Tiraspol. 

Cei doi frați se jucau când individul s-a apropiat de ei și l-a luat pe băiatul de 8 ani cu tot cu bicicleta copilului. Fetița a alergat în grabă din urmă să-și salveze fratele.

Parcă ar fi presimțit ceva, mama celor doi micuți și-a telefonat fiica să vadă dacă totul este în regulă. Aceasta a anunțat-o despre faptul că un bărbat i-a furat fratele, iar femeia a alergat în garbă afară. 

La un moment dat, individul s-a apropiat de fetiță, iar băiatul a reușit să fugă. Copila a început să alerge ca să scape de el, iar el a încercat să o ajungă din urmă. A fost însă oprit de mama copiilor, care a reușit să-l împiedice. Între timp, a apărut și tatăl celor doi micuți, care a reușit să-l prindă pe individ. Acesta a recunoscut că a vrut să-i violeze fiica.

Toată această scenă de groază a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Milițienii au constatat că individul se afla sub influența drogurilor. Acesta riscă acum închisoare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0