Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai multe nereguli au fost înregistrate la frontieră: Ce încălcări s-au comis

© Sputnik / Mihai CarausVama Palanca
Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 28.03.2021
Abonare
Poliția de Frontieră anunță că mai multe încălcări au înregistrat la hotarul de stat în ultimele 24 de ore. Peste 40 de persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și combatere a bolilor epidemiologice.

CHIȘINĂU, 28 mart – Sputnik. Potrivit datelor publicate de Poliția de Frontieră, s-au înregistrat mai multe nereguli la hotarul țării. Este vorba despre două treceri ilegale ale frontierei moldo-ucrainene; cinci persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere; trei cetățeni străini au încălcat termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova; trei încălcări ale regulilor de folosire a vinietei; trei persoane au fost identificate cu consemne naționale și 42 de persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire sau combatere a bolilor epidemiologice. 

Un moldovean, reținut la Vama Albița - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2020
Societate
FOTO - Un moldovean a rămas fără BMW la vamă: Iată motivul
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 11 084 traversări, dintre care 5 940 au fost pe sensul de intrare în țară. Din numărul total, 2 906 de călători au trecut frontiera moldo-română, 1 122 au fost la cea cu Ucraina și 1 912 sunt persoane care au venit cu avionul. 

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 11 084 persoane și completate 1 306 fișe epidemiologice individuale. La trecerea frontierei de stat nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției COVID-19. Oamenii legii îndeamnă călătorii să respecte măsurile de protecție împotriva coronavirusului pentru a evita infectarea. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0