Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Timp de două zile va fi închisă o stradă importantă din Chișinău

© Sputnik / Mihai CarausDrum în reparație
Drum în reparație  - Sputnik Moldova, 1920, 27.03.2021
Abonare
În acest weekend este suspendat traficul rutier pe o stradă importantă din sectorul Buiucani al Capitalei. Despre aceasta anunță Primăria Chișinău.

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik. Primăria municipiului Chișinău informează că astăzi și mâine va fi suspendată circulația transportului rutier pe strada Ion Creangă, pe tronsonul cuprins între strada Vissarion Belinski și strada Eeugen Coca. 

Полицейская мигалка  - Sputnik Moldova, 1920, 29.12.2020
VIDEO: Un șofer s-a luat la pumni cu polițiștii de patrulare
Măsura a fost luată de autoritățile municipale pentru că în zonă continuă lucrările de reparație a rețelelor inginerești. Astfel, transportul public va fi redirecționat.

Itinerarul unităților de transport este descris pe site-ul Primăriei Chișinău. Autoritățile municipale își cer iertare pentru neplăcerile cauzate și speră că locuitorii Chișinăului vor fi înțelegători. 

Șoferii care traversează zona respectivă sunt îndemnați să acorde o atenție sporită indicatoarelor rutiere instalate temporar sau chiar să ocolească zona până la sfârșitul lucrărilor. De luni, transportul va circula în mod obișnuit, iar în weekend-ul următor, în data de 3 și 4 aprilie, circulația va fi din nou suspendată din aceleași motive. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0