Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Patru mașini au fost cuprinse de flăcări – două au fost distruse total: Ce spun salvatorii

© Photo : DSEMașină în flăcări
Mașină în flăcări - Sputnik Moldova, 1920, 24.03.2021
Abonare
Pagube mari pentru proprietari: două mașini au fost cuprinse de flăcări la Sângera, în toiul nopții, și au fost distruse complet. Flăcările au afectat și alte două unități de transport care erau parcate în apropiere. Salvatorii continuă și campania anti-COVID.

CHIȘINĂU, 24 mart – Sputnik. Patru vehicule au fost cuprinse de flăcări, noaptea trecută, în orașul Sângera, pe strada 31 August 1939, nr. 38. 

Зима в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 24.03.2021
Societate
Video: Carambol pe o stradă din Hâncești - 10 mașini s-au ciocnit în lanț

Incendiul a fost anunțat la ora 02:39 la Serviciul 112, a precizat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). Mai întâi, focul a cuprins două unități de transport.

Două echipaje de salvatori, care au ajuns la fața locului, au stabilit că ardeau un autobuz „Setra” și un autoturism „Volkswagen”.

„Pompierii au reușit lichidarea promptă a arderii, iar autoturismele au fost distruse totalmente de flăcări”, se spune în comunicatul de presă al IGSU.

Arderea a afectat parțial un autocamion „Scania” și o autocisternă „MAN”, care erau parcate în apropiere.

Deocamdată, IGSU nu a informat cum s-a produs incendierea mașinilor. Instituția a comunicat că „circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite”.

Pe lângă faptul că intervin în situațiile de risc curente, salvatorii și pompierii continuă pe 24 martie și acțiunile de instalare a corturilor în baza cărora vor activa punctele de informare antic-COVID.

IGSU a instalat 10 corturi pentru informarea cetățenilor despre pericolul infectării cu virusul COVID -19, în toate sectoarele municipiului Chișinău.

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIIGSU a instalat noi corturi pentru informarea despre pericolul infectării cu virusul COVID -19
Patru mașini au fost cuprinse de flăcări – două au fost distruse total: Ce spun salvatorii - Sputnik Moldova, 1920, 24.03.2021
IGSU a instalat noi corturi pentru informarea despre pericolul infectării cu virusul COVID -19

Corturile au fost amplasate la Piața Centrală, Gara de Nord și Gara de Sud, precum și la intersecțiile străzilor A. Pușkin - bd. Ștefan cel Mare, A. Russo - bulevardul. Moscovei, strada Ismail – bulevardul D. Cantemir, Cuza Voda – Independenței, strada I. Creangă, bulevardul Mircea cel Bătrân și strada Calea Ieșilor.

Pe parcursul zilei, angajații IGSU, carabinierii și cursanții Academiei de Poliție „Ștefan cel Mare” vor difuza mesaje de prevenire a infectării cu COVID-19 prin sistemul sonor, vor distribui măști de protecție și pliante informative.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0