Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenție, șoferi! Două intersecții din Capitală sunt în reparație până vineri

© Sputnik / Александр Кряжев / Accesați arhiva multimediaReparație străzi
Reparație străzi  - Sputnik Moldova, 1920, 24.03.2021
Abonare
Două intersecții importante din Capitală se află în reparație până la sfârșitul săptămânii. Autoritățile municipale îndeamnă șoferii să ocolească zonele respective.

CHIȘINĂU, 24 mart – Sputnik. Primăria municipiului Chișinău informează că până vineri, 26 martie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Nicolae Dimo, la intersecția cu strada Academician Andrei Saharov. 

Craterul din cartierul Poșta Veche: muncitorii au demarat lucrările de reparație  - Sputnik Moldova, 1920, 05.01.2021
Video
Craterul din cartierul Poșta Veche: muncitorii au demarat lucrările de reparație
Măsura a fost luată pentru că în această zonă vor fi desfășurate lucrări de conectare a apeductului nou construit de Societatea pe Acțiuni "Apă-Canal Chișinău". Astfel, circulația rutieră va fi redirecționată, iar autobuzul de pe linia 19 va circula de pe str. N. Dimo - str. Alecu Russo - str. Kiev - str. Tudor Vladimirescu și în continuare pe itinerarul stabilit.

Tot până vineri este suspendat traficul rutier pe strada Alexandru Hâjdeu la intersecție cu strada Alexandru Vlăhuță. În această zonă la fel au loc lucrări de instalare a unui apeduct nou. 

Autoritățile municipale își cer scuze pentru neplăcerile cauzate și speră că locuitorii Chișinăului vor fi înțelegători cu această situație.

Șoferii care traversează zonele respective sunt îndemnați să acorde o atenție sporită marcajelor rutiere temporare sau chiar să ocolească zona până la sfârșitul lucrărilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0