Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin s-a vaccinat împotriva coronavirusului

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел встречу с учащимися ВУЗов по случаю Дня российского студенчества
Президент РФ В. Путин провел встречу с учащимися ВУЗов по случаю Дня российского студенчества - Sputnik Moldova, 1920, 23.03.2021
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, s-a vaccinat împotriva coronavirusului și se simte bine după vaccinare, a anunțat pentru RIA Novosti secretarul de presă al șefului statului rus, Dmitri Peskov.

CHIȘINĂU, 23 mart – Sputnik. "Putin s-a vaccinat  împotriva coronavirusului. Se simte bine. Mâine are o zi de lucru plină", a anunțat Peskov.

Шприц и ампула на фоне логотипа Спутник V. - Sputnik Moldova, 1920, 23.03.2021
Rusia
Spitalele din Rusia au primit Sputnik V care nu are nevoie de temperaturi scăzute
Putin a anunțat că pe 23 martie se va vaccina cu o zi înainte și tot atunci a menționat că vaccinarea trebuie să fie absolut benevolă.

"Vaccinare este, de sigur, alegerea benevolă a fiecărui om, decizia personală a fiecărui om. Apropo, eu însumi sunt decis să fac asta mâine", a declarat el pe 22 martie, la o ședință desfășurată online, la care se discuta chestiunea vaccinării în Rusia.  

Nu se precizează cu ce vaccin s-a vaccinat Putin. S-a anunțat că este vorba de unui dintre cele trei seruri rusești.

Toto atunci Putin a precizat că procedura de vaccinare nu va fi publică, Dmitri Peskov a spus că șeful statului rus și așa promovează din greu vaccinul rusesc, așa că nu mai este nevoie să se facă imagini foto și video.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0