Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Kremlinul a explicat de ce Putin nu se va vaccina în fața camerelor

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел совещание о мерах по повышению инвестиционной активности
Президент РФ В. Путин провел совещание о мерах по повышению инвестиционной активности - Sputnik Moldova, 1920, 23.03.2021
Abonare
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu se va vaccina public, în fața camerelor, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov.

CHIȘINĂU, 23 mart  - Sputnik. Vladimir Putin nu este adeptul vaccinării în fața camerelor, iată de ce nu își va administra preparatul în mod public, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov.

Путин и Шойгу проводят выходные в Сибири — видео - Sputnik Moldova, 1920, 21.03.2021
Video
Video: Vladimir Putin și Serghei Șoigu - drumeții în Taiga

El a menționat că șeful statului și fără acest gest face destul de multe pentru promovarea vaccinului rusesc, iată de ce nu vor fi răspândite imagini foto și video cu respectivul moment.

“Președintele își dedică o bună parte a timpului său de muncă evenimentelor, discuțiilor, ședințelor legate de vaccinare, de producerea vaccinului”, a reamintit reprezentantul administrației prezidențiale.

Ieri, Putin a anunțat că urmează să se vaccineze marți împotriva coronavirusului. Deocamdată, nu a fost specificat despre ce preparat este vorba.

După administrarea vaccinului, șeful statului își va continua activitatea în mod normal, a precizat Peskov luni.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0