Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șoferiță prinsă la volan beată și fără permis de conducere

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Accesați arhiva multimediaLa volan
La volan - Sputnik Moldova, 1920, 22.03.2021
Abonare
O șoferiță a fost prinsă beată la volan pe bulevardul Decebal din Chișinău. Oamenii legii i-au solicitat actele la control, însă aceasta a refuzat categoric să le prezinte.

CHIȘINĂU, 22 mart – Sputnik. Potrivit poliției, duminică dimineață, pe bulevardul Decebal din Chișinău, a fost stopat un automobil Toyota, condus de o tânără de 21 de ani.

Inspectorii de patrulare i-au solicitat actele la control, însă aceasta a refuzat. Tânăra a a manifestat un comportament neadecvat și nu a acceptat să meargă la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru audieri. Totuși, femeia a fost dusă cu forța la secția de poliție. 

În urma testării cu alcooltestul, i s-a constatat o concentrație de alcool de 1.04 mg/l. Mai mult, aceasta nu deținea permis de conducere.

Tot în acest weekend, la intersecția străzilor Grenoble și Cuza Vodă, un taximetrist de 65 de ani a fost depistat în stare de ebrietate la volan, având o concentrație alcoolică de 1.11mg/l în aerul expirat. 

Șoferul a fost înlăturat imediat de la volan, iar mașina a fost dusă la parcarea specială.

Amintim că în septembrie 2019, șoferița unui Porsche, aflată în stare de ebrietate, a provocat un grav accident rutier pe strada Alba-Iulia din sectorul Buiucani al Capitalei. După ce s-a aflat timp de opt zile între viață și moarte, șoferița a decedat. De menționat că la momentul producerii accidentului, atât ea, cât și pasagerul de alături nu aveau cuplate centurile. Bărbatul de alături a murit pe loc, iar alte 25 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0