Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Zbor charter din Israel în Moldova – iată în ce condiții

© Sputnik / Rodion ProcaAir Moldova
Air Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 19.03.2021
Abonare
Persoanele care s-au înregistrat la Ambasadă pentru zborul în Moldova vor fi contactate direct de reprezentanții companiei Air Moldova. Pasagerii trebuie să prezinte testul negativ la COVID.

CHIȘINĂU, 19 mart – Sputnik. Un zbor charter Tel Aviv – Chișinău, a fost aprobată pentru data de 21 martie 2021, anunță misiunea diplomatică a Republicii Moldova în Israel.

S7 - Sputnik Moldova, 1920, 15.03.2021
Israelul reia zborurile cu toate țările, însă cu unele restricții

”Ambasada aduce la cunoștința cetățenilor moldoveni, aflați în Statul Israel, că urmare adresării către autoritățile competente, pentru organizarea unui zbor charter Tel Aviv – Chișinău, a fost aprobată cursa pentru 21 martie 2021 (decolare din Tel Aviv la ora 20.30), operată de către compania Air Moldova”, este menționat în comunicatul instituției.

Misiunea diplomatică precizează că persoanele care s-au înregistrat la Ambasadă urmează să fie  contactate direct de către reprezentanții companiei Air Moldova.

”Pentru a avea acces la zborul respectiv cetățenii Republicii Moldova, trebuie să respecte cerințele sanitare instituite de către autoritățile israeliene, în special testul negativ PCR valabil 72 de ore (nu este necesar pentru persoanele care au fost vaccinați, precum și cei care s-au tratat de covid-19 și dețin documentele confirmative)”, precizează Ambasada.

Anterior a fost făcută publică informația Israelul reia zborurile cu toate țările, după o perioadă în care au fost sistate în contextul pandemiei de COVID-19. Totodată, a fost făcută precizarea că Aeroportul Ben Gurion, cel mai important aeroport din țară, nu va putea primi mai mult de trei mii de persoane pe zi.

Totodată, Ministerul israelian al Sănătății a declarat că își rezervă dreptul de a anula orice zbor care ar putea pune în pericol sănătatea populație. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0