Vremea în Moldova: Înghețurile din timpul nopții se mențin – prognoza pentru 7 zile 

© Sputnik / Yana ZaharovaRasarit de Soare
Rasarit de Soare  - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2021
Abonare
Precipitații slabe, sub formă de ploi, lapoviță și, pe alocuri, ninsori sunt posibile mai ales în raioane din nordul țării în zilele de 18 și 19 martie. În următoarele 7 nopți, minimele termice vor fi negative sau de „zero” grade în toate regiunile.

CHIȘINĂU, 18 mart – Sputnik. Joi, 18 martie, cerul va fi predominant noros. Izolat, vor cădea precipitații slabe, predominant sub formă de ploi, dar sunt posibile și lapoviță și ninsori slabe.

Vântul va sufla din nord, de slab până la moderat. Presiunea atmosferică, care a fost scăzută și joasă în zilele anterioare, se va normaliza.

Pe parcursul zilei, se va încălzi până la +1..+5 grade Celsius în raioanele de nord, +2..+6 grade în regiunea de centru, +3..+6 grade în partea de sud.

În noaptea de 18 spre 19 martie se vor înregistra până la minus 2 grade în nord.

© Screenshot / Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru 18 – 24 martie
Vremea în Moldova: Înghețurile din timpul nopții se mențin – prognoza pentru 7 zile  - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2021
Prognoza meteo pentru 18 – 24 martie

Vineri, 19 martie, temperatura aerului va rămâne aproximativ la nivelul zilei de joi.

În regiunea de nord va ploua și chiar va fulgui pe alocuri. În centru și sud, Soarele se va arăta de după nori și precipitații nu se prevăd.  

Până pe 24 martie cel puțin se vor înregistra temperaturi negative în timpul nopții, de până la minus 3 grade Celsius în nord. În partea de sud vor fi minime de minus un grad sau de „zero” grade.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0