Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Unde se află candidatul majorității parlamentare Vladimir Golovatiuc

Vladimir Golovatiuc - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2021
Abonare
Candidatul majorității parlamentare la funcția de premier, ambasadorul țării noastre la Moscova, continuă să-și exercite atribuțiile sale în capitala Rusiei.

CHIȘINĂU 18 mart - Sputnik. O sursă a Ambasadei Moldovei în Federația Rusă a declarat pentru Sputnik Moldova că toate evenimentele planificate de misiunea diplomatică a Moldovei pentru luna următoare vor avea loc conform agendei.

Владимир Головатюк  - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2021
Politică
Cine este Vladimir Golovatiuc

„Ambasadorul Republicii Moldova în Rusia, Vladimir Golovatiuc, se află în prezent la Moscova. Toate evenimentele care vor avea loc cu participarea Ambasadei Moldovei în luna următoare se vor desfășura conform planului”, a declarat misiunea diplomatică a Republicii Moldova în Rusia.

Vladimir Golovatiuc a fost confirmat în funcția de ambasador al Republicii Moldova în Federația Rusă în decembrie 2020.

Amintim că joi,18 martie, la începutul ședinței Parlamentului, președintele fracțiunii PSRM a anunțat în plenul Parlamentului despre constituirea unei noi majorități parlamentare și a invitat șeful statului la consultări. Ulterior, PSRM a anunțat că actualul ambasador al Republicii Moldova în Rusia, Vladimir Golovatiuc, este propus de majoritatea constituită în calitate de premier.

Vineri, 19 martie, judecătorii Înaltei Curți ar urma să examineze cererea de suspendare a decretului președintelui privind desemnarea lui Igor Grosu în calitate de prim-ministru. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0