Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O altă platformă internațională de comercializare a drogurilor, destructurată

© Sputnik / Miroslav RotariReținere
Reținere - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2021
Abonare
Un grup specializat în comercializarea drogurilor prin intermediul platformei DutchMasters din Darknet a fost destructurat. La operațiune a participat și structurile de drept din Moldova.

CHIȘINĂU, 18 mart – Sputnik. Ofițerii Direcției investigații Infracțiuni Informatice din cadrul Inspectoratului Național de Investigații, au acordat suport autorităților olandeze. 

Как в  Комрате полиция задержала продавца наркотиков - Sputnik Moldova, 1920, 12.02.2021
Societate
Video: Operațiune a Poliției la Comrat: Cum a fost reținut un comerciant de droguri
Mai exact, s-au implicat în identificarea și acumularea probelor necesare pentru documentarea unui grup infracțional specializat în comercializarea drogurilor și anabolizantelor prin intermediul platformei DutchMasters din Darknet.

Activitatea grupării a fost documentată mai mult timp de forțele de ordine din Olanda. Astfel, au fost documentați șase membri ai grupului infracțional, originari din Amsterdam, Diemen și Assendelft, cu vârsta cuprinsă între 33 și 51 de ani.

În urma perchezițiilor efectuate în oficiile și laboratoarele unde se producea și se prelucra drogurile, poliția olandeză a depistat și ridicat bunuri, mijloace bănești, dispozitive de stocare și substanțe narcotice.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0