Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Durleșteanu sparge tăcerea: Iată ce le răspunde cârcotașilor

© Photo : Facebook / Mariana DurlesteanuMariana Durleșteanu
Mariana Durleșteanu - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2021
Abonare
Maria Durleșteanu a anunțat ce și-ar fi dorit să facă dacă ar fi condus Guvernul și care este motivul deciziei sale de a renunța la oferta socialiștilor.

CHIȘINĂU, 18 mart – Sputnik. Maria Durleșteanu a scris în această dimineață pe pagina sa de Facebook că și-a dorit un Guvernul tehnocrat, fără oameni din fracțiuni, similar cu fostul Executiv de la București condus de Cioloș. Totodată, ea spune că a acceptat invitația PSRM pentru ca sunt 37 de mandate și nu 15 "pokemoni". În același timp, Durleșteanu le răspunde deputaților Pavel Filip și Andrian Candu la acuzațiile pe care i le-au adus. 

”Eu știu că prin voința politică și asumare de răspundere se pot face lucruri bune, dar aceasta nu există in Moldova cu regret, doar interese personale și de clan”, a conchis fostul candidat la funcția de premier.

Amintim că miercuri Mariana Durleșteanu a anunțat că nu mai acceptă să fie desemnată în calitate de candidat al majorității parlamentare PSRM - Pentru Moldova la funcția de premier. Ea a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook că își retrage candidatura de la funcția de premier pentru că nu vrea ca numele și reputația ei să fie folosite pentru reglări de conturi între clanurile politice.

A doua zi, deputatul socialist Vlad Batrîncea a declarat că Mariana Durleșteanu a renunțat să mai candideze la funcția de prim-ministru din motiv că s-au făcut presiuni asupra ei. Socialistul nu a precizat cine și cum anume a presat-o, dar a menționat că va aduna probe concludente și va reveni ulterior cu detalii referitor la acest caz.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0