Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce a pățit șoferul care a încercat să-i umilească pe polițiști

© Sputnik / Mihai CarausПолиция получила 52 машины
Полиция получила 52 машины - Sputnik Moldova, 1920, 17.03.2021
Abonare
Poliția Republicii Moldova a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț în care sunt surprinse imagini cu o altă mașină care depășește echipajul poliției încălcând legislația rutieră în cel mai grosolan mod.

CHIȘINĂU 17 mart - Sputnik. Prima parte a filmulețului a fost făcută de șoferul buclucaș, care declară că nu se teme de poliție și, ca să probeze acest fapt, depășește echipajul poliției de Frontieră trecând peste banda continuă.

Partea a doua a filmului a fost filmată deja de polițiști, care sunt l-au stopat și l-au amendat pentru faptul că a sfidat de această manieră Regulamentul Circulației Rutiere. Șoferul a încercat să se justifice, spunând că va vrut să facă o glumă, doar că oamenii legii nu i-au înțeles umorul și l-au pedepsit.

Totodată, miercuri ei au făcut public un comunicat de presă în care vin cu explicații asupra acestui caz.

"Solicităm respect și apreciere față de oamenii care cu dedicație activează în Poliția de Frontieră și alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne. Ieri seara, pe rețelele de socializare a fost publicat un video în care o persoană a manifestat un comportament huliganic și, pe lângă toate, a încălcat regulile de circulație rutieră. Subiectul filmulețului a fost mașina de serviciu a Echipelor mobile din cadrul Direcției regionale VEST.  Ca urmare a unei acțiuni comune între IP Ungheni, INSP Ungheni și DR VEST, persoana a fost identificată, fiind vorba despre un tânăr moldovean din satul Pârlița, raionul Ungheni. Tânărul și-a recunoscut vina, însă nu și-a putut justifica fapta", au relatat polițiștii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0