Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vine vreme de coșmar - ploi, lapoviță și ninsori - Video

© Sputnik / Mihai CarausДождь зимой
Дождь зимой - Sputnik Moldova, 1920, 16.03.2021
Abonare
Miercuri vor cădea precipitații, ziua - mai slabe, iar noaptea - puternice și pe arii extinse: ploi și lapoviță. Joi deja va ninge.

CHIȘINĂU, 17 mar – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că miercuri cerul va fi predominant noros, temporar vor cădea precipitații, predominant sub formă de ploi, cu trecere în lapoviță. Vântul va sufla din nord de la slab la moderat, ziua izolat cu intensificări.

Vânt puternic în Novorossiysk - Sputnik Moldova, 1920, 13.03.2021
Video
Vânt puternic în Novorossiysk - Video
Pe 17 martie vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică scăzută.

În noaptea de miercuri spre joi, ploaia și lapovița se vor intensifica, ajungând pună la puternice, și vor cădea pe arii extinse. Totodată, temperatura minimă a aerului va oscila între +1..+6°C. În raioanele de nord vom avea minime de +1..+4°C, în raioanele de centru +2..+5°C, în raioanele de sud +3..+6°C, în raioanele de est +1..+4°C și în Capitală +2..+4°C.

Ziua însă va fi mai cald. Temperatura aerului ziua va oscila între +3..+8°С. Astfel în raioanele de nord se vor înregistra +3..+6°C, în raioanele de centru +4..+7 °C, în raioanele de sud +5..+8°C, în raioanele de est +5..+8°C și în Capitală +5..+7°C.

© Screenshot / Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru 16 martie
Vine vreme de coșmar - ploi, lapoviță și ninsori - Video - Sputnik Moldova, 1920, 16.03.2021
Prognoza meteo pentru 16 martie

Iar joi, 18 martie, izolat va ninge slab.

Iarna a revenit în forță și pe alte continente

Vremea se recăște neobișnuit pentru această perioadă, nu doar în Republica Moldova, ci și în alte locuri, chiar pe alte continente. Spre exemplu, la sfârșitul săptămânii trecute, o furtună puternică, cu vând și zăpadă, a lovit regiuni din statul Wyoming, cu un strat de 63,5 centimetri de zăpadă.

Localnicii din micul oraș Laramie au fost văzuți schiind și călărind motociclete de zăpadă duminică.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0