Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Doi polițiști din Bălți au fost reținuți: Ce i-au făcut unei femei

© Sputnik / Miroslav RotariЗадержание
Задержание - Sputnik Moldova, 1920, 16.03.2021
Abonare
Un angajat al Direcției de patrulare Nord al IGP al MAI, împreună cu un coleg din cadrul Inspectoratului de poliție Bălți vor ajunge pe banca acuzaților pentru trafic de influență.

CHIȘINĂU, 16 mart - Sputnik. Doi angajați ai Ministerului Afacerilor Interne din Bălți au fost reținuți în seara zilei de luni, pentru mai multe episoade de trafic de influență, informează Procuratura Generală.

Задержание  - Sputnik Moldova, 1920, 04.02.2021
Societate
Instanța s-a pronunțat în cazul celor șapte polițiști din Cahul acuzați de corupție

Potrivit informațiilor oferite, cei doi au pretins 900 de euro de la o locuitoare din suburbia orașului, susținând că au influență asupra persoanelor publice din cadrul Inspectoratului de poliție Bălți.

În schimbul acestei sume, oamenii legii i-ar fi promis că pot intermedia un contract de angajare pentru fiul acesteia în una din funcțiile din cadrul Inspectoratului de poliție Bălți, iar ulterior, pentru urgentarea procedurii, au pretins și primit de la mama băiatului încă cinci mii de lei. Mai mult, polițiștii i-au cerut încă 3500 de lei. De această dată, pentru a-i determina pe responsabilii din cadrul Comisiei medicale a Spitalului MAI să elibereze concluzia medicală necesară pentru angajare.

Polițiștii au fost reținuți și plasați în izolatorul de detenție preventivă pentru 72 de ore. Pentru această infracțiune, norma penală prevede amendă în mărime de cel mult 200 mii de lei sau închisoare de până la șapte ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0