Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ceban, despre activitatea unor cluburi de noapte

© Sputnik / StereochicagoClub de noapte
Club de noapte  - Sputnik Moldova, 1920, 15.03.2021
Abonare
Unele cluburi de noapte din Capitală continuă să activeze, în pofida interdicțiilor impuse de autorități. Asta a anunțat primarul Chișinăului, Ion Ceban, care a solicitat amenzi mai dure pentru cei care încalcă restricțiile.

CHIȘINĂU, 15 mart – Sputnik. Primarul Ion Ceban susține că unele cluburi de noapte din Capitală continuă să activeze, deși există interdicții clare în acest sens. 

Primăria Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 15.03.2021
Societate
Ceban a anunțat câți bani se cheltuiesc pentru tratarea bolnavilor de COVID-19
"Eu am intuit și intuiesc în continuare că sunt cei care strigă în gura mare că trebuie de făcut ceva, în același timp absolut nu respectă normele de reglementare, de siguranță. Ați văzut dezmățul din unele cluburi de noapte. Eu cred că amenzile trebuie să fie net mai dure în această privință. Acolo unde există decizii, trebuie să intervină organele de drept, cât se poate de eficient și  fără cruțare, indiferent de situație. Noi n-o să reușim să învingem acest virus dacă nu ne disciplinăm", a declarat Ion Ceban, primarul Capitalei.

Ceban susține că această situație se atestă în condițiile în care spitale municipale poartă o luptă grea cu virusul ucigaș și duc lipsă de echipamente speciale, cum ar fi concentratoare de oxigen, monitoare și aparate de respirație artificială. 

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 204 463 de persoane infectate. În total, 178 322 persoane au fost tratate de COVID-19, iar 4 330 de persoane au pierdut lupta cu boala.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0