Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Maria Zaharova: Rusia nu participă la cursa politică pentru vaccinuri

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaБрифинг официального представителя МИД России М. Захаровой
Брифинг официального представителя МИД России М. Захаровой - Sputnik Moldova, 1920, 12.03.2021
Abonare
Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe de la Moscova, Maria Zaharova, a declarat că Rusia nu participă la cursa politică pentru vaccinuri.

BUCUREȘTI, 12 mart - Sputnik. Vaccinul rus împotriva coronavirusului „Sputnik V” continuă să-și demonstreze în mod convingător eficacitatea, Moscova nu va politiza acest subiect sau nu va participa la curse politice privind vaccinurile, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova.

Шприц и ампула на фоне логотипа Спутник V. - Sputnik Moldova, 1920, 12.03.2021
Serbia începe producția de Sputnik V din luna mai

„Sputnik V”, un vaccin împotriva infecției cu coronavirus creat în Rusia, continuă să-și demonstreze în mod convingător eficacitatea atât în ​​țara noastră, cât și în străinătate. Medicamentul a fost deja aprobat pentru utilizare în 50 de țări, ceea ce îl face al doilea din lume în ceea ce privește numărul de înregistrări naționale", a spus ea la briefing.

Potrivit ei, alte vaccinuri autohtone sunt pe drum. "Cu siguranță nu vom politiza această problemă, cu siguranță nu participăm la nicio cursă politică sau chiar mai mult - la o infodemie", a subliniat Zaharova.

Ea a menționat că, din păcate, Federația Rusă devine subiectul unei cantități mari de informații nesigure care sunt publicate, inclusiv despre vaccinul rus și eforturile Federației Ruse în lupta împotriva pandemiei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0