Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: Alertă cu bombă la Judecătoria Buiucani

© Sputnik / Mihai Carausдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova, 1920, 11.03.2021
Abonare
Toți angajații și cetățenii care se aflau în incinta Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani au fost evacuați. Un bărbat a sunat la 112 și a comunicat că în incinta instituției se află un oiect explozibil.

CHIȘINĂU, 11 mart - Sputnik. Poliția a fost alertată cu puțin timp în urmă la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că în incinta instituției se află un obiect explozibil. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Potrivit acesteia, toți angajații și cetățenii care se aflau în incinta Judecătoriei au fost evacuați, iar la fața locului lucrează toate serviciile specializate. Zona a fost încercuită, iar angajații Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă, Grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații IGSU, dar și specialiștii Bombteh întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul. La moment încă nu se cunoaște dacă alerta este sau nu falsă. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0