Masă rotundă: Cum să înlături consecințele negative ale pandemiei COVID-19

Abonare
O masă rotundă în format unei videoconferințe Moscova - Minsk - Bișkek - Chișinău - Nur-Sultan, dedicată consecințelor economice ale noii pandemii de coronavirus, se desfășoară joi.

Conferința video „Consecințele negative ale pandemiei COVID-19 asupra economiilor statelor membre CSI” se desfășoară în cadrul Forumului Economic Internațional al statelor membre CSI „CSI - 30 de ani”.

Dumitru Roibu  - Sputnik Moldova, 1920, 05.03.2021
Cum a afectat pandemia viața tinerilor din Moldova

Consecințele negative ale pandemiei au afectat aproape toate industriile. Transporturile și comerțul cu amănuntul, cultura și turismul și anumite sectoare industriale au fost afectate puternic, iar ocuparea forței de muncă a scăzut. Dar medicina, comerțul electronic, serviciile online și învățământul la distanță au primit un impuls pentru dezvoltare.

Participanții la forum discută întrebări importante: cum se va schimba economia în perioada post-pandemică, este posibil să se depășească consecințele negative ale pandemiei, la ce se așteaptă oamenii de afaceri de la stat și care sunt vectorii pentru dezvoltarea cooperării industriale și economia digitală în CSI?

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0