Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video - Iată ce necaz au avut polițiștii cu un chișinăuian beat

© Sputnik / Mihai CarausПолицейская мигалка
Полицейская мигалка  - Sputnik Moldova, 1920, 10.03.2021
Abonare
Un chișinăuian le-a dat mari bătăi de cap polițiștilor din Batalionul de Patrulare și Reacționare Operativă. Până la urmă, acesta a fost dus la Inspectoratul de Poliție.

CHIȘINĂU, 10 mart - Sputnik. Un bărbat de 27 de ani din Chișinău a fost încătușat de polițiști după ce familia lui a sesizat Poliția în legătură cu comportamentul agresiv a acestuia.

Într-un video trimis la adresa redacției de un cititor Sputnik Moldova se vede că tânărul nu s-a conformat somațiilor polițiștilor, astfel că procesul de reținere a fost destul de dificil. Cititoarea ne-a povestit că bărbatul are un comportament ciudat și provoacă scandaluri seară de seară. Ultima dată acesta a fost văzut în după-amiaza de 9 martie, bătând cu picioarele în ușa apartamentului în care locuiește. Pentru că membrii familiei nu-i deschideau, acesta a făcut un scandal de zile mari care s-a auzit în toată scara blocului.
Accident cu implicarea unui motociclist în stare de ebrietate - Sputnik Moldova, 1920, 27.02.2021
Accidente
Beat și fără permis: Un motociclist a făcut praf o mașină și a fost la un pas de moarte

Solicitată de Sputnik Moldova, ofițerul de presă al Poliției Capitalei Natalia Stati a comunicat că totul s-a întâmplat aproximativ la ora 15:35 pe strada Alecu Russo din sectorul Râșcani al Capitalei. 

„Este vorba de un conflict de familie. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă. Polițiștii au depistat un bărbat cu un comportament neadecvat. Aceștia au acționat conform legii și au aplicat mijloace speciale cum ar fi cătușele”, a precizat Natalia Stati. 

Bărbatul a fost încătușat și transportat la Inspectoratul de Poliție. Acesta era în stare de ebrietate și va fi sancționat conform articolului 354 Cod Contravențional, huliganism nu prea grav. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0