Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vaccinul "Sputnik V" va fi produs în Italia

© Sputnik / Владимир Трефилов / Accesați arhiva multimediaШприцы на фоне логотипа "Спутник V".
Шприцы на фоне логотипа Спутник V. - Sputnik Moldova, 1920, 09.03.2021
Abonare
Camera de Comerț Italiano-Rusă a anunțat că producerea vaccinului rusesc în peninsula Apeninică ar urma să demareze în luna iulie.

CHIȘINĂU, 9 mart – Sputnik. Fondul rusesc de investiții directe și compania Adienne Pharma&Biotech au semnat un acord privind producerea vaccinului "Sputnik V" în Italia. Acest lucru este anunțat într-un comunicat de presă al Camerei de Comerț Italiano-Rusă, citat de RIA Novosti.

Шприц и ампула на фоне логотипа Pfizer. - Sputnik Moldova, 1920, 07.03.2021
Japonia: al doilea caz de anafilaxie după vaccinarea cu Pfizer

Potrivit Camerei de Comerț Italiano-Rusă, producerea vaccine ar urma să înceapă din luna iulie.

"Acest lucru va permite deschiderea de noi locuri de muncă și va asigura controlul total asupra procesului de producere a preparatului. Este prevăzută fabricare a 10 milioane e doze până la sfârșitul anului", anunță Camera de Comerț Italiano-Rusă.

Anterior compania italiană Adienne Srl, care face parte din holdingul ADIENNE Pharma & Biotech, susținută de Camera de Comerț Italiano-Rusă, a propus semnarea unui acord strategic privind producerea locală a vaccinului "Sputnik V".

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0