Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce spune un producător de struguri despre scandalul din supermarket

© Sputnik / Mihai CarausDiana Crudu
Diana Crudu - Sputnik Moldova, 1920, 09.03.2021
Abonare
Scandalul provocat de către un activist civic într-un market din Capitală a stârnit numeroase reacții. Unii l-au susținut, alții l-au criticat. Producătoarea Diana Crudu susține că gestul lui Alexandru Gâscă poate fi înțeles, mai ales că problema într-adevăr există.

CHIȘINĂU 9 mart - Sputnik. Producătoarea și activista civică Diana Crudu susține că scandalul care a avut loc acest weekend dintr-un magazin din Capitală a fost unul nu chiar potrivit, dar a scos la iveală unele probleme cu care într-adevăr se confruntă producătorii locali. Mai mult, Diana Crudu a declarat pentru Sputnik Moldova că supermarketurile își bat joc de producătorii locali. 

Alexandru Gâscă  - Sputnik Moldova, 1920, 07.03.2021
Ce i-a făcut poliția bărbatului care a provocat scandalul din supermarket

„Să distrugi nu e cea mai bună modalitate de a atrage atenția. (...) Nu se justifică mizeria pe care a făcut-o domnul Gâscă în market, dar pe de altă parte vreau să vă zic că am impresia că trăim în două lumi paralele. Pe de o parte monopolul care s-a pus pe comerțul intern și producătorul autohton. Își bat joc de producătorii autohtoni”, a precizat Diana Crudu. 

Amintim că sâmbătă activistul civic Alexandru Gâscă s-a revoltat într-un market din Capitală și a răsturnat câteva lăzi cu struguri din motiv că erau de proastă calitate. Acesta a relatat pentru Sputnik Moldova că a recurs la acest gest, care unora li s-a părut mult prea îndrăzneț - să răstoarne lăzile cu strugurii alterați din magazin - pentru a atrage atenția opiniei publice asupra problemelor grave cu care se confruntă producătorii autohtoni în Republica Moldova și felul în care sunt tratați de marele rețele de magazine din țara noastră.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0