Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Petreceau într-un restaurant după ora 22:00 - Cu ce amenzi s-au ales

© AP Photo / Hussein MallaPoză simbol
Poză simbol - Sputnik Moldova, 1920, 06.03.2021
Abonare
Se pare că restricțiile impuse de autorități nu sunt luate în seamă de unii cetățeni. Noaptea trecută, polițiștii au efectuat razii în două localuri din Capitală, unde au depistat mai mulți petrecăreți.

CHIȘINĂU, 6 mart – Sputnik. Oamenii legii au organizat razii noaptea trecută în două localuri din Capitalei, după ora 22:00. Peste 100 de petrecăreți consumau băuturi alcoolice și narghilea. Forțele de ordine au intrat în restaurant însoțiți de mai mulți jurnaliști cu camerele de luat vederi. În timp ce unii și-au acoperit fața la vederea camerelor, alții nu s-au arătat deranjați de vizita oamenilor legii și chiar au continuat să chefuiască și în prezența lor. 

Potrivit prevederilor legale, pentru încălcarea normelor epidemiologice agentul economic riscă amendă de la 15 până la 35 de mii de lei, iar persoanele fizice depistate în interior vor achita între 2 și 5 mii de lei.

De menționat că până acum, în Republica Moldova, s-au confirmat 192 985 cazuri de infectare cu COVID-19. În total, 169 623 persoane au fost tratate de coronavirus, iar 4 070 au decedat. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0