Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pumni și picioare între un primar și paznicii unei avicole

© Pixabay / PavlofoxКулак
Кулак - Sputnik Moldova, 1920, 05.03.2021
Abonare
Primarul localității Floreni, Anenii Noi a fost agresat fizic. Motivul ar fi desfășurarea unor lucrări de reparație la sistemul de canalizare.

CHIȘINĂU, 5 mart - Sputnik. Primarul localității Floreni din raionul Ialoveni, Ruslan Crețu, a fost agresat fizic de către paznicii angajați ai SRL „Avicola Floreni”. Într-un video postat pe rețelele de socializare de Primăria Floreni se vede cum muncitorii și reprezentanții a „Verdinoflor Prim”, care intenționau să efectueze lucrări de reparație la sistemul de canalizare în zonă nu au fost lăsați nu au fost lăsați. Potrivit informațiilor Primăriei, conducerea fabricii a fost informată despre desfășurarea lucrărilor. 

„Fabrica avicolă SRL Floreni a fost preîntâmpinată, conform legislației în vigoare, încă la data de 25 februarie despre desfășurarea lucrărilor de reparație de azi. Reacția care a urmat din partea lor încalcă orice normă morală și legală”, este precizat în postarea Primăriei Floreni pe pagina de Facebook.

Reprezentanții Primăriei menționează că este vorba despre niște lucrări de reparație necesare, solicitarea de a sista temporar utilizarea sistemului de canalizare fiind absolut motivată în acest sens. Reprezentanții fabricii deocamdată nu au comentat incidentul. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0