Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un nou protest în centrul Capitalei – ce solicită manifestanții

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Micii întreprinzători au ieșit astăzi la protest în centrul Chișinăului, nemulțumiți de restricțiile impuse de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.

Proprietarii de întreprinderi mici și mijlocii, nemulțumiți de restricțiile impuse de Comisia Naționale de Sănătate Publică, protestează vineri, între orele 10:00 și 12:00, în Piața Marii Adunări Naționale la protest. Este vorba în special de micii întreprinzători care activează în incinta centrelor comerciale.

Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 05.03.2021
Societate
Au intrat în vigoare noi reguli de traversare a hotarului: Iată cum intrăm în țară de azi

Aceștia solicită să li se permită să lucreze în regim obișnuit, fără a le fi sistată actvitatea în zilele de weekend. Organizatorii spun că la protest ar ieși aproximativ 400 de oameni, asta în condițiile în care în Republica Moldova numărul zilnic de cazuri noi de infectare este în continuă creștere, iar autoritățile nu exclud că ar putea fi instituit lockdown. 

Amintim, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis să sisteze din nou activitatea centrelor comerciale, însă nu pe tot parcursul săptămânii, ci doar în weekend. Restricția a intrat în vigoare începând cu 17 februarie. Tot de atunci a fost restricționată activitatea piețelor comerciale. Acestea sunt deschise doar în zilele de marți, joi și sâmbătă, cu excepția piețelor agricole.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0